Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009. 01. 21. A kis dede már 3 hetes! 
Bori példás anyuka, a 10 napos kölykévelAz elmúlt hetek nyugalomban, békességben teltek. Bori jó anyuka, teje is van elegendő. Egy szem kölykének nevelgetése egyáltalán nem viseli meg. A kis kopólány szépen fejlődik, azaz leginkább hízik. Óriás csecsemő, michelin baba! Hangját is alig halljuk, mivel egykeként rengeteg tejet tud szopni, és nem kell küzdenie a szabad cicikért... nincs miért tiltakoznia.

Étvágya viszont van!  Így mindent, amit megeszik szépen be is épít a szervezetébe. Vacsora közben 2 hetesen Két hetesen 2340 gramm volt, három hetesen 2850!  Nem is adunk neki semmi mást enni a szopás mellett, pedig három hetesen már el lehetett volna kezdeni az etetést. Amíg ilyen duci és szépen fejlődik anyatej lesz a menü. 
Három hetesen már tágra nyitott szemekkel vizsgálja a környezetét Menetrendszerűen 10 naposan kinyitotta a szemét, és három hetesen már négy lábára emelkedve viccesen imbolyog körbe-körbe az elletőládában. A legmókásabb pedig az, hogy közben hangosan tiltakozik, mintha nem tetszene neki a saját bizonytalansága. Már nőnek a fogacskái is... sok kis tűhegyes!
Négy lábon még bizonytalan Eddig bent laktak a mamával, de a hétvégén kiköltöztejük őket a kennelbe. Ezen túl a szigetelt kutyaház és az infralámpa biztosítja majd a meleget a cserépkályha helyett.

Vissza