Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 napos a 10 kis lurkó. Nagyon dagik! Bori szuper, rengeteg teje van. A kicsik állandóan szopnak. Felváltva, mert egyszerre oda sem férnek a mamához. Egy szavuk sincs, jóllakottak...

Kép 4 napos korukban levágtuk a farkaskörmöket - jujj! - hat apróságnak volt, négynek nem. Gyorsan ment, és láthatóan nem viselte meg a kölyköket. Egy kis vinnyanntás és már aludtak is tovább, ahogy visszatettük őket a többiek közé. Ez alkalomból meg is méregettük öket. A legkisebbek 530 gr körül voltak, a legnagyobb kan 760 gr!

Egy hetesen újra méredzkedést rendeztünk, hiszen egy hetes adatok a korábbi almokról is vannak. A kicsik rohamosan gyarapodnak. 200-250 gr-ot híztak 3 nap alatt, 730-1008 gr a súlyuk. A C betűsek ebben a korban 450-700 grammosak voltak, Dede másfél kilós, az E betűsek pedig 825-1000 gramm között nyomtak.

10 naposan kinyíltak 

 

szemecskék, még kicsit homályosak. A picik viccesen emelgetik a fejüket, biztos nézelődnek. Már nagyon ügyesen kúsznak, sőt simán át is másznak egymáson, ha az emlőkhöz kell igyekezni. Rendszerint az alom fele egy kupacban, az infralámpa alatt összegabalyodva alszik, a másik fele pedig szépen felsorakozva szorgosan szopcsizik.

Kép

Vissza